HTML

Hány fokon forr a szar?

Friss topikok

  • gyulabiusz: Köszönöm szépen a kommenteket. Némelyre reagálnék is. @doktorur: ha csak nem a matektanárom vagy,... (2009.09.20. 00:39) A liberalizmus bukása

Linkblog

Valaki monnya meg..

2009.09.04. 16:33 gyulabiusz

Mire jó a bloggolás, ha nem arra, hogy bánatunkat - puszta híján - az netbe kiáltsuk.

Nem rossz az élet, sőt általában egyre jobb. Gondolok arra mennyiért vehetek ma MP3 lejátszót, laptopot, mobiltelefont, mennyiért utazhatom be Európát, vagy pofázhatok órákig a telefonon. Csak tíz évvel ezelőtt még teljesen más lett volna a kép. Meg persze az is, hogy akkor mennyit kereshettem volna.

Jó a fejlődés. De azért néha mégis felforr az emberben a szar.

- Miért kell minden almára címkét ragasztani? Néha hármat is. Legyen mit kapragassak perceken keresztül, azon morfondírozva, hogy nem kellett volna olyan rövidre vágni a körmeim? Nem érdekel hogy chilei származású. Ha érdekelne, elég lenne a boltban feltüntetni.

- Mi a petemnek nem lehet már matt képernyős laptopot venni? Végtére is nem fésülködni akarok a piszimben.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapibaromsagunk.blog.hu/api/trackback/id/tr931360226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása